AkcePROFI CREDITZajímavosti

Nejvyšší čas myslet na Vánoce. PROFI CREDIT myslí na vás.

By 25. 10. 201911 listopadu, 2019No Comments

Podzim je již v plném proudu. Skoro všechno listí již spadalo na zem a na stromech zůstávají poslední lístečky, jako by odpočítávaly příchod zimy. I vám už určitě hlavou běží otázky, co bude letos na Vánoce a hlavně, kde na to má zase člověk vzít? PROFI CREDIT myslí na Vánoce za vás a přináší vám skvělou vánoční nabídku.

Přestože mají být Vánoce svátky klidu, míru a pokoje, pro mnohé z nás se jedná o období plné stresu a obav, kolik nás budou letošní Vánoce zase stát. Pokud právě teď uvažujete o rychlé půjčce, ať už na Vánoce nebo na nenadálé výdaje, které se objevily, jak už to bývá, v ten nejnevhodnější čas, PROFI CREDIT je tu pro vás. S naší Pojištěnou půjčkou se do problémů nedostanete.

Pojištěná půjčka vám pomůže částkami od 5 000 Kč. S úvěrovým poradcem si splátky nastavíte tak, abyste neměli problém je splácet. K půjčce si navíc můžete zřídit i pojištění schopnosti splácet, které vás ochrání v případě ztráty zaměstnání nebo dlouhodobé nemoci. A to nejlepší na závěr. V tomto předvánočním čase vám k vaší smlouvě nadělíme první dvě splátky jen za polovinu. To abyste měli dostatek financí pro potěšení svých nejbližších a nemuseli se strachovat, zda budete schopni zaplatit i splátku svého úvěru.

Call Now Button