PodporujemePROFI CREDITZajímavosti

Paralympionik Martin Zvolánek jede na Mistrovství Evropy

Společnost PROFI CREDIT Czech, a. s., poskytovatel nebankovních půjček, je dlouholetým podporovatelem úspěšného českého paralympionika Martina Zvolánka. Tomu se v minulosti podařilo reprezentovat naši zemi již na 4 paralympijských hrách a dokonce si ze Sydney přivezl bronzovou medaili. Nyní je na své cestě za splněním si paralympijského snu již po páté.

Letní paralympiáda v Tokiu 2020 se nezadržitelně blíží a náš reprezentant ve stolním tenise, Martin Zvolánek (45), dělá vše pro to, aby v kvalifikačním roce získal dostatečné množství bodů a probojoval se tak na jeho již pátou paralympiádu v kariéře. Jeho cesta zatím nebyla nikterak jednoduchá a na několika mezinárodních turnajích jej trochu trápila forma. Nyní se účastní Mistrovství Evropy, kde bude po boku dalších českých hendikepovaných stolních tenistů bojovat o co nejlepší umístění.

Martina Zvolánka sledují všichni naši zaměstnanci a drží mu palce, aby dosáhl co největších úspěchů. Přejeme Martinovi, aby se jeho sen o páté účasti na paralympiádě naplnil a společně se těšíme na Tokio 2020.

Call Now Button